<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dokumentér dit malerarbejde digitalt
dana lim

Dokumentér dit malerarbejde digitalt

For nyligt lancerede Danske Malermestre det digitale kvalitetssikringssystem MKS (Malerfagets elektroniske Kvalitetssikring). Systemet gør det lettere at dokumentere korrekt udført arbejde til gavn for både maleren og byggeriet. Bliv klogere på det nye system her.

I malerbranchen har de længe efterspurgt et simpelt kvalitetssikringssystem, der kan bevise over for bygherre og samarbejdspartnere, at de har lavet det arbejde, der er bestilt. Efter halvandet års udvikling har Danske Malermestre derfor nu lanceret Malerfagets elektroniske Kvalitetssikring (MKS), der gør det enkelt og hurtigt for dig som professionel maler at uploade data, der kan dokumentere, at arbejdet er udført korrekt.

MKS er særligt tilpasset malerfagets behov for løbene at kunne dokumentere kontrol af underlag, materiale og proces, og at det færdige arbejde er udført, som det skal. Systemet er udviklet, så det er enkelt og brugervenligt. Data kan overføres direkte fra Malerfagets Behandlings Anvisninger (MBA) med få klik fra din mobil eller tablet, hvis du ikke lige har en pc ved hånden. For at komme i gang, skal du bare anmode om adgang fra Danske Malermestres hjemmeside. Det er gratis for alle medlemmer.

Dokumenterer faglig korrekthed
Ifølge laboratoriechef for Dana Lim Erik Andersen kan systemet være en god hjælp til maleren, fordi det giver mulighed for at føre kontrol med arbejdet under hele processen. Når du f.eks. har dokumenteret tilstanden på det underlag, som du arbejder med, kan du altid bevise, at du har udført opgaven fagligt korrekt og i henhold til anvisningerne.   

- Vi har jo altid en stor interesse i, at de opgaver, som vores produkter bliver anvendt til, bliver udført så korrekt som muligt og i henhold til vores egne anbefalinger. På den måde kan maleren nemlig sikre, at han opnår et tilfredsstillende resultat. Og med MKS kan han dokumentere over for kunden, at opgaven er udført korrekt, fortæller Erik Andersen, Dana Lims laboratoriechef.
 
Et mere veldokumenteret byggeri
Ved at dokumentere dit arbejde via MKS har du mulighed for at sende opdateringer til bygherre og rådgiver løbende under byggeprocessen, hvilket gør det nemmere at opdage fejl og mangler undervejs. Samtidig giver de mange data i sidste ende et omfattende kvalitetssikringsmateriale, som kan bruges i fremtidige byggeprocesser.

- Med MKS opnår vi mere viden om eventuelle uhensigtsmæssigheder i forbindelse med byggeprocessen. På den måde bidrager systemet til et mere veldokumenteret byggeri. Det kan i sidste ende medføre, at vi kan videreudvikle og optimere arbejdet, slutter Erik Andersen.

Hos Dana Lim står vi altid klar til at rådgive dig om brugen af vores produkter. Du er velkommen til at kontakte vores tekniske service, hvis du har spørgsmål.

Du kan læse Danske Malermestres miniguide til det nye kvalitetssikringssystem her.