<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Effektiv gulvlimsmaskine giver godt arbejdsmiljø
dana lim

Effektiv gulvlimsmaskine giver godt arbejdsmiljø


Vores gulvlimsmaskine sikrer en effektiv og ergonomisk gulvlimning, der skåner dine knæ og håndled. Samtidig giver vores nye forbedrede gulvlim med ekstra lang åbningstid dig endnu bedre tid til monteringsopgaverne.  

Dana Lim har fokus på, at gøre håndværkerens arbejde effektivt og sikrer det gode arbejdsmiljø. Derfor har de udviklet en gulvlimsmaskine, som gør det nemt at udlægge lim på store arealer. Maskinen bruger hverken strøm eller trykluft, men indstilles blot til den ønskede limmængde.  

- Fordelen ved gulvlimsmaskinen er blandt andet, at den automatisk nivellerer ud, så man undgår ujævnheder, der risikerer at give hule lyde, når man går på gulvet bagefter. For montøren betyder det, at der spares en masse tid – især i forhold til udlægning af lim på store flader, fortæller Jan Georgsen, salgschef i Dana Lims gulvafdeling. 

Skånsomt gulvarbejde
Det er slidsomt for kroppen at udlægge lim på store flader med håndkraft. Ved at benytte Dana Lims maskine, slipper du for det hårde slid og skåner kroppens led. Fordelen ved maskinen er, at man kan trække den efter sig, så ryggen skånes under hele udlægningen. Det kan de blandt andet nikke genkendende til hos Horsens Tæppetorv, der har monteret parketgulv med gulvlimsmaskinen på et 3000 kvadratmeter stort areal.

- Det er første gang, at vi har kørt med maskinen, og vi er rigtig godt tilfredse med resultatet. Gulvlimsmaskinen gør vores arbejde betydeligt nemmere og giver en ensartet udlægning. Vi kan både gøre arbejdet hurtigere, og samtidig skåner vi vores knæ og håndled, fordi vi ikke behøver ligge på gulvet og lime, siger Alex Wittorff, montør ved Horsens Tæppetorv

Ny forbedret gulvlim
For at gøre arbejdet endnu lettere for montøren, har Dana Lim også foretaget en række forbedringer på deres gulvlim, Parketlim Hybrid 269. Limen indeholder hverken vand, isocyanater eller opløsningsmidler. I modsætning til vandbaserede lime kan parketlimen derfor anvendes på konstruktioner, hvor luftfugtigheden er op til 85 procent. Derudover har limen en ekstra lang åbningstid.

- Parketlimes ekstra lange åbningstid har den fordel, at håndværkeren kan lime et større område ind, inden de begynder at monterer. Det betyder, at der er længere tid til monteringsarbejdet. Derudover er limen meget lind, hvilket gør bearbejdningen utrolig nem, siger Jan Georgsen. 

Parketlim Hybrid 269 er hurtighærdende og er velegnet til limning af stav- og mosaikparket, højkantsparket, lamelparket, plankegulve og klodsegulve mod underlag af træ, beton, stål og aluminium.