mobile tree menu

Endnu mere effektivitet med nyt varelager

 

Hele 3.800 kvadratmeter færdigvarelager står efterhånden færdig og klar til brug på vores adresse i Køge. Det betyder en endnu mere effektiv produktion, logistik og service.

 

Den nye tilbygning, som gennem vintermånederne er blevet opført i forlængelse af vores eksisterende produktionsfaciliteter i Køge, huser et nyt færdigvarelager på 3.800 kvadratmeter. Med det nye lager optimeres de interne arbejdsgange. Det betyder bedre effektivitet og bedre service til kunderne.

 

- Når vi udvider, er det fordi, vi understøtter vores vækst med en større kapacitet. Vi har ganske enkelt haft brug for mere plads, i takt med at vi vækster, siger Lars Christensen, CEO i Dana Lim, og fortsætter:

 

- Som landets førende producent af lim, spartel og fugemasse til byggebranchen og industrien, stiller vores højteknologiske og ofte specialfremstillede produkter høje krav til både produktion, udvikling, lagerkapacitet og logistik. Derfor er det vigtigt for os at udvikle forretningen i forlængelse af vores eksisterende produktion.

 

Effektiviteten øges

Den øgede aktivitet i byggeriet i disse år betyder, at der arbejdes efter stramme tidsplaner i byggeriet. Det kræver, at alle processer fungerer optimalt.

 

Med det nye færdigvarelager øger vi den logistiske kapacitet og effektivitet i forhold til produktionen. Dertil er lageret placeret tæt på motorvejsnettet – det betyder alt sammen, at vi i højere grad kan servicere kunderne effektivt.