<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Fest og faglighed på malernes farverige folkemøde
dana lim

Fest og faglighed på malernes farverige folkemøde

Malerbranchen kvitterede for Dana Lims deltagelse på Nyborg Stævnet med masser af besøgende på standen og stor lyst til faglig dialog om produkter og metoder.

 

 

Danske Malermestres årsmøde, Nyborg Stævnet, er malerbranchens svar på Folkemødet på Bornholm, hvor det politiske Danmark diskuterer demokrati og meget andet. Også i år var vi selvfølgelig på plads i Nyborg 26.- 28. januar, og tradition tro var masser af engagerede malerfagfolk mødt op for at netværke og hente frisk, faglig inspiration.

 

Sådan lød meldingen fra vores salgschef Lars Aabech, der stod i spidsen for et tændt og topmotiveret stævnehold. I år var der blandt andet fokus på miljørigtige, svanemærkede produkter som spartelmasserne Letspartel Medium Extra 623 og Rulle- & Bazookaspartel 627 samt Vævlim Extra 214. Det trak mange malere til Nyborg Stævnets stand 17, og det er noget der glæder en salgschef.

 

- Nyborg Stævnet er en enestående mulighed for direkte dialog med de mange fagfolk, som bruger Dana Lims produkter i deres daglige arbejde. Intet andet sted er der mulighed på at møde så mange malerfagfolk ansigt til ansigt i løbet af så kort tid. Og ligesom de har brug for at holde sig orienteret om nye produkter og anvendelsesmuligheder, har vi brug for deres meninger og tilbagemeldinger. Malernes praktiske erfaring repræsenterer en stor viden, som vi kan bruge i udviklingen af nye produkter eller videreudvikling af de eksisterende, så de bedst muligt imødekommer brugernes behov, siger Lars Aabech.

 

Tæt dialog er vigtig

I en sektor, hvor der konstant kommer nye produkter og metoder til, kan det være en udfordring at bevare overblikket, og ifølge Lars Aabech er netop produktegenskaber og anvendelse omdrejningspunktet i en stor del af dialogen på vores stand. Ikke mindst den seneste tids faglige debat om spartling af gipspladesamlinger har understreget værdien af løbende, tæt dialog mellem producenter, forhandlere og brugere.

 

- Hos Dana Lim har vi ikke på noget tidspunkt været i tvivl om kvaliteten af de løsninger og produkter, vi anbefaler, men med det store antal produkter, der er på markedet i dag, kan jeg sagtens forstå, at der kan opstå usikkerhed. Den slags spørgsmål er Nyborg Stævnet en god lejlighed til at tage op, og vi har heldigvis kunnet berolige mange af de besøgende på Dana Lim-standen med, at både Letspartel Medium Extra 623 og Rulle- & Bazookaspartel 627 samt en række af vores specialprodukter er godkendt til alt arbejde i forbindelse med gipspladesamlinger, siger Lars Aabech.

 

Han forsikrer, at Dana Lim også i 2018 vil være at finde på Nyborg Stævnet, klar til faglig dialog og hyggeligt samvær med malerbranchen.

 

- Nyborg Stævnet har altid haft høj prioritet hos os, og med den opbakning og interesse, vi igen i år blev mødt med, er jeg slet ikke i tvivl om, at vi fortsat skal være med, siger han.