<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Fuldfør montageopgaverne uden produktspild
dana lim

Fuldfør montageopgaverne uden produktspild

Nu kan du få fuldt udbytte af din forankringsmasse helt ned til allersidste rest. Vores nye forbedrede Power Anchor 287 er endnu lettere at bruge og sikrer et 100 procent ensartet blandingsforhold, nøjagtig dosering og nul produktspild.


Vi har nu tilføjet en række forbedringer til vores forankringsmasse. Power Anchor 287 er derfor blevet endnu nemmere at håndtere og kan udnyttes ned til allersidste rest.   


Nøjagtig dosering og nul spild

Forankringsmasse er fast inventar i de fleste håndværkeres værktøjskasser. Når der skal fastgøres gevindstænger o. lign., eller hvor der kræves spændingsfri montage under et byggeri, er den nemlig rigtig god at have lige ved hånden. Power Anchor 287 er en styrenfri forankringsmasse med en høj bæreevne, som kan anvendes i flere typer byggematerialer som f.eks. beton og mursten. Og fordi massen ikke udvider sig under hærdning, er den også velegnet at bruge tæt på kanter og i porøst materiale. 


- Power Anchor 287 har samme gode egenskaber som vores gamle forankringsmasse. Men hvor den gamle var lidt som en tube tandpasta, hvor man altid bøvler med at få det sidste ud, sikrer den todelte patron i det forbedrede produkt, at man kan trykke alt ud af tuben. Samtidig er patronen bygget op som en harmonika, hvilket giver et fuldstændig ensartet blandingsforhold mellem hærder og masse, forklarer Flemming Drewes, der er salgschef i Dana Lim.


Takket være den angivne måleenhed er det nemt at dosere massen helt rigtigt. Samtidig sikrer den todelte patron et fuldstændigt nøjagtigt blandingsforhold mellem masse og hærder såvel som maksimal udnyttelse af massen.


Kan genbruges igen og igen

Takket være de nye forbedrede egenskaber kan patronen bruges i hele sin levetid, så du ikke behøver at skifte produktet ud, før det er brugt op. 

- Produktet kan bruges hele året rundt både udendørs og indendørs. Og hvis du sørger for at lukke patronen, kan den genbruges igen og igen. Du kan derfor trygt lade patronen ligge i din varebil, når du har færdiggjort opgaven, og finde den frem igen, når nye projekter melder sig, forklarer Flemming Drewes.


Power Anchor 287 anvendes især i større byggerier, hvor der er krav om, at der ikke må være spænding i det materiale, man skruer emnet op i. F.eks. bruger mange altanfirmaer produktet, fordi kravene vedr. spænding netop er meget strenge ved altanbyggerier.

Har du spørgsmål til produktet, sidder Dana Lims tekniske service altid klar til at hjælpe dig.