<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Glædelig jul og tak for et forrygende 2017
dana lim

Glædelig jul og tak for et forrygende 2017

 

Vores adm. direktør Lars Christensen takker efter et godt 2017 med et flot resultat, sund vækst, nyansættelser i hele Norden og udvidet kapacitet i form af et nyt lager.


Julen er lige om hjørnet, og det er tid til at gøre status på året, der er gået. Vi kan se tilbage på et forrygende år med nye tiltag, spændende samarbejder og succesfulde begivenheder.


2017 var året, hvor vi kunne sætte spaden i jorden til vores nye lagerbygning på vores adresse i Køge. Med byggeriet udvides vores kapacitet, og det vil skabe et godt fundament for vores videre vækst. I år har vi også styrket vores organisation med flere nye, dygtige kolleger. Med de skarpe nye profiler med om bord er jeg sikker på, at vi ser ind i et vellykket 2018.


Turbo på den nordiske vækst

Der er gang i hjulene igen og det kan vi som leverandør til byggeriet mærke effekten af. Som markedsledende i Danmark har det direkte afsmitning på vores omsætning, og derfor kunne vi fremvise et flot resultat i år. I den forbindelse vil jeg gerne takke alle de dygtige medarbejdere, som hver dag udøver en dedikeret indsats i Dana Lim.


Nu styrker vi indsatsen i Norden, hvor vi skal ind og positionere os endnu bedre fremover -  så vi også her kan blive førende leverandør af lim, spartel- og fugemasse.


Et begivenhedsrigt år for byggeriet

I 2017 har vi kunnet nyde godt af håndværkerfradraget, også kaldet boligjobordningen. Vi kan glæde os over, at ordningen igen er blevet permanent, efter finanslov-aftalen faldt på plads for nylig. Der er ingen tvivl om, at ordning er en gevinst for byggeriet - for den holder hånden under mange jobs og lærepladser i branchen.


På gensyn i 2018

Det kommende år bliver skudt i gang med en række spændende begivenheder, hvor branchen samles. Det gælder for eksempel Nyborg Stævnet sidst i januar og efterfølgende Byggeri ’18 i marts.


Jeg ser frem til begge dele, og glæder mig til at tage fat på et nyt år med spændende opgaver, begivenheder og samarbejder.


Glædelig jul og godt nytår – og på gensyn i 2018.


Lars Christensen, Dana Lim.