<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Industrilim til Construction

Træ- og møbelindustrien er en stor del af Dana Lim og omvendt. Vi har et fælles ønske om at fremstille produkter, der både ser godt ud, er solide og holdbare i overflader og samlinger og altid med stort fokus på miljø og bæredygtighed. Det kan vi, fordi vi er specialister i lim til træ og møbler.

Vi har et komplet sortiment af lim og klæbestoffer til træ- og møbelindustrien . Vi leverer lim til produktion af alt fra køkkener til senge, døre, vinduer, møbler og gulve. Og alt mulig andet derimellem. Og får vi lov at blive inddraget i hele processen kan vi gøre en forskel, for med mange års arbejde i branchen har vi samlet en stor viden.

For jeres virksomhed betyder det, at vi kan byde ind med viden og rådgivning til at effektivisere og automatisere de dele af produktionen, hvor vores lime og klæbestoffer indgår

vindue
vindue

Vi udvikler hele tiden vores produkter. For selvom vi er specialister i lim til møbelindustrien i dag, er vi det ikke nødvendigvis i morgen, med mindre vi hele tiden følger med.

Derfor gør vi meget ud af at udvikle og forbedre vores lime løbende, så de hele tiden lever op til de krav, der stilles. Det er et område Dana Lim prioriterer enormt højt, så vi altid kan tilbyde homogene lime og klæbestoffer, der også fremadrettet er de bedste på markedet.

Vi gør det helst i samarbejde med dig som kunde, så vi sammen sikrer os, at vi kan levere præcis den lim, der passer til jeres virksomhed. Vi har vores eget laboratorium, hvor vi udvikler, tester og afprøver limene, indtil de opfylder jeres krav.