<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

En uendelig række af lim og Klæbestoffer

Hvad enten det er til bryggeri, bogbinder, fødevarer eller emballerings-branchen findes der en næsten uendelig række lim og klæbestoffer, og det kan være svært at vælge det rigtige.

Lige meget om det drejer sig om bogbinder branchen, etikettering på glas, plastik eller dåser, emballering både inden- og udenfor fødevareindustrien, palletering, paperconverting eller noget helt andet, kan vi hjælpe dig. Hos Dana Lim går vi meget op i, at vores produkter hele tiden opdateres og udvikles, så de giver mest mulig værdi for vores kunder.

vindue
vindue

Vi har et bredt udvalg af både miljørigtige og energibesparende produkter. og i emballagestørrelser, der ligeledes beskytter arbejdsmiljøet.

Verden og vores kunder udvikler sig konstant, så det gør vi selvfølgelig også. Både selv og i samarbejde med vores globale samarbejdspartnere.

Vi anbefaler derfor du tager en af vores specialister med på råd allerede tidligt i processen, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.