<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Jysk fugebil får erfaren tømrer bag rattet
dana lim

Jysk fugebil får erfaren tømrer bag rattet

 

Vi er utroligt glade for at præsentere 36-årige Ronni Korsgaard som ny kørende salgskonsulent. Han er uddannet tømrer og skal fremover servicere de jyske håndværkere og forhandlere fra varebilen, der er proppet med lim, spartel- og fugemasse fra Nordens førende producent.

Efterspørgslen stiger på viden og rådgivning leveret direkte på byggepladsen, og det har vi hos Dana Lim, nu taget konsekvensen af: Derfor har vi netop budt 36-årige Ronni Korsgaard velkommen på holdet som ny kørende konsulent.

Ronni Korsgaard er oprindeligt uddannet tømrer og kommer til Dana Lim med stor erfaring fra dagligdagen på byggepladsen. Hans opgave bliver fremover at servicere de jyske håndværkere og forhandlere med alt, hvad de skal bruge af viden, knowhow og løsninger.

- Ronni kender håndværkernes verden særdeles godt indefra og kommer med stor viden og erfaring fra hverdagen i byggeriet. Det har enorm betydning for det serviceniveau, vi kan tilbyde, fortæller Flemming Drewes, der er salgschef hos Dana Lim.

- Vi har i forvejen en fugebil ude at køre på Sjælland og får nu, med ansættelsen af Ronni, endnu én, som skal fokusere på at servicere håndværkerne og vores forhandlernetværk i Jylland, fortsætter han.


Ser frem til at komme ud og møde kunderne
Ronni Korsgaard er uddannet som tømrer i 2009 og har siden da arbejdet både herhjemme, i Australien og Norge, fortrinsvis med nybyggeri og større husprojekter. Han har bl.a. opbygget stor ekspertise inden for tætning af bygninger efter 2020-energikravene og har senest arbejdet som tømrer hos Tømrermester Brian S. Ørnskov ApS i Christiansfeld.


- Jeg ved, hvad der tæller for tømrerne, når de står ude hos deres egne kunder, og den erfaring glæder jeg mig til at få bragt i spil i min nye rolle. I det hele taget ser jeg frem til at komme ud og møde kunderne og lære dem at kende, fortæller han.


Han suppleres af Flemming Drewes, der understreger, at det i dag handler om at være tilgængelig med viden og knowhow, når og hvor håndværkerne har brug for det. Derfor investerer vi hos Dana Lim netop i varebiler, der kan køre direkte ud til kunderne med kvalitetsprodukter, som matcher de konkrete opgaver på byggepladsen:


- Hos Dana Lim vil vi ikke blot være førende inden for produktudvikling, men også når det gælder rådgivning, viden og vejledning, som håndværkerne dels kan bruge i deres daglige arbejde, og som dels bidrager til at skabe vækst hos forhandlerne, pointerer han til slut.


Ronni Korsgaard bor med sin familie i Kolding, hvor han bl.a. bruger fritiden på fodbold og fiskeri.