<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Medarbejderfokus skaber tocifret vækst
dana lim

Medarbejderfokus skaber tocifret vækst

 

Årets regnskab understreger, at der er hardcore business i at satse på de bløde værdier. Med en omsætningsvækst på 10 procent samt vækst i både aktiviteter, salg og markedsandele på tværs af Norden fortsætter vi vores fokus på trivsel og social ansvarlighed.

Hvordan skaber man vækst som dansk produktionsvirksomhed, der primært leverer til byggeriet og industrien i de nordiske lande? Hos os er svaret enkelt: Man satser på sine medarbejdere.

Vi sætter med vores seneste årsregnskab en tyk streg under, at der er god forretning i at fokusere på trivsel og tage socialt ansvar: For ikke alene er omsætningen vokset med 10 procent til knap 414 mio. kr. i seneste regnskabsår, men vi har også præsteret vækst inden for både aktiviteter, salg og markedsandele på tværs af de nordiske lande.

Dermed lander vi i seneste regnskabsår på et overskud på knap 11,7 mio. kr., og vores adm. direktør Lars Christensen udtaler:

- Årets resultat må siges at være meget tilfredsstillende. Vi oplever fortsat stor aktivitet, og de flotte resultater drives i høj grad frem af, at det er lykkedes os gennem mange år at tiltrække, fastholde og udvikle de bedste kompetencer, viden og knowhow i organisationen. Samtidig har vi en meget agil organisation, der gør os i stand til at agere hurtigt og effektivt på nye muligheder i markedet.

Great Place to Work
Senest er vi i november for andet år i træk blevet certificeret af konsulenthuset Great Place to Work, hvor producenten rykkede en god håndfuld pladser op ad ranglisten i forhold til 2018. Dermed øger vi vores topplacering blandt danske produktionsvirksomheder, når det gælder parametre som trivsel, stolthed og glæde over at være en del af arbejdspladsen.

- Det har stor betydning for vores forretning, at medarbejderne er motiverede og trives i det daglige, da det også smitter positivt af på vores forhold til kunder og samarbejdspartnere. Samtidig udgør certificeringen et vigtigt element i vores vækststrategi, hvor vi de kommende år har fokus på vækst i både Norge og Sverige, uddyber Lars Christensen. 

Hviler ikke på laurbærrene
Vores seneste regnskabsår markerer ikke kun 90-året for den på én gang traditionsrige og innovative virksomhed, der ejes af Kai Hansen Fonden. 2019 blev også året, hvor Dana Lim Prisen, som fonden har uddelt siden 1955, slog ny rekord med to donationer à henholdsvis 450.000 kr. og 200.000 kr. til medicinsk forskning.

Samtidig er 2019 endnu et år, hvor kantinen i Køge har lagt lokaler til både 25- og 40-års jubilæer. Lars Christensen understreger i den forbindelse, at selv om Dana Lim har knækket koden med hensyn til at fastholde medarbejderne, er man løbende på jagt efter nye kræfter, der kan være med til at fortsætte den gode udvikling:

- Vi hviler ikke på laurbærrene, og når vi satser på trivsel, ligger der også det i det, at vi ønsker at være en virksomhed, hvor alle medarbejdere, unge såvel som mere erfarne, føler sig hjemme. Det stiller høje krav om, at vi løbende fornyer os i takt med tiden, så vi kan blive ved med at tiltrække og forhåbentlig beholde de gode kolleger, der skaber succesen hos Dana Lim.