mobile tree menu

Ny spartelmasse møder modetendenserne


En ny indfarvet spartelmasse giver håndværkerne mulighed for at møde efterspørgslen på tidens modetendenser til boligen. Den helt rigtige rå og rustikke stemning i boligen er en trend, der er vundet frem de seneste år, og ifølge livsstilseksperterne er den kommet for at blive.

 

2018 er året, hvor vi gør op med det kølige skandinaviske look og minimalistiske former. Sådan lyder det ifølge boligsitet Houzz*, som beretter, at de hvide vægge nu viger pladsen til fordel for varmere farver, der indbyder til mere ro.

 

En ny spartelmasse giver håndværkerne masser af muligheder for at møde boligejerens efterspørgsel på den rette, moderigtige stemning i boligen.


Rustik struktur på væggen

Med den nye, indfarvede spartelmasse får væggene en rustik struktur, samtidig med at de tilføres en farve. Det fortæller Loa Nielsen, som er produktudvikler hos Dana Lim, Nordens førende producent af lim, spartel og fugemasse.

 

Hun har for længst spottet den stemningsfulde boligtendens og har derfor skabt spartelmassen Rustik Letspartel 636:


- Rustik 636 er en helt ny produkttype, og den gør det nemt at skabe den rette rustikke stemning. Den giver en struktur i væggen, så den kommer til at emme af fransk baggård med masser af patina, siger Loa Nielsen med henvisning til tidens boligtrend.Gode arbejdsegenskaber

Der er tale om en færdigblandet spartelmasse med tilsat farve, der kan bruges som dekorativ vægbehandling indendørs. Den særlige sammensætning i massen bidrager til et ekstra farvespil i det færdige resultat, hvilket forstærker det rå look.

 

Rustik 636 er i det hele taget nem at påføre og har gode arbejdsegenskaber, forklarer Loa Nielsen:


- Der er ikke så meget modstand i Rustik 636 som i en traditionel spartelmasse. Den er nem at arbejde med og glatte ud, så den får den helt rigtige struktur, siger hun og tilføjer, at produktet skal ses som et alternativ til traditionel maling.

Med spartelmassen har Dana Lim taget udgangspunkt i deres andre produkter på markedet, hvorfor Rustik 636 er af højeste kvalitet. Det betyder også, at den er nem at fordele på væggen og slibe i.  Rustik 636 fås i seks moderigtige farver, som hitter i boligindretningen lige nu.

 

Den nye spartelmasse kan købes i det lokale byggemarked, hvor den er at finde ved siden af de øvrige Dana Lim-produkter til boligen.