<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Ny tape forhindrer vandskader
dana lim

Ny tape forhindrer vandskader

 

Skybrud og stormflod forårsager hvert år bygningsskader for millioner af kroner. Men nu kan boligejere og bygningsansvarlige forhindre dyre og ubekvemme vandskader med en ny vandsikringstape, som effektivt forhindrer vandet i at trænge gennem døre og vinduer.


Hvert år udbetaler forsikringsselskaberne erstatninger i for millioner af kroner, når skybrud og stormflod rammer landet. Men det er der nu råd for. En ny vandsikringstape fra Dana Lim forhindrer nemlig effektivt vandet i at trænge gennem døre og vinduer, så boligejere og bygningsansvarlige kan komme vandskader i forkøbet og undgå besværlige udbedringer og forsikringssager.


Præventiv løsning
Tapen hilses velkommen af forsikringsselskaber som Alm. Brand og Top Danmark, der anbefaler tapen til boligejere som en præventiv løsning.


- Vi har nu ved flere lejligheder set, at tapen er et godt supplement til de øvrige forholdsregler, man træffer, når et skybrud eller en stormflod rammer. Derfor er den en god løsning til de husejere, der mangler et ekstra våben mod vandmasserne, lyder det fra skadedirektør Brian Wahl Olsen fra Alm. Brand.


Teknologisk landvinding

Der er tale om lidt af en banebrydende opfindelse. Teknologien bag er en speciel papirmasse, der er særlig vandtæt, og som kan svulme op 30 gange sin egen størrelse, når den kommer i kontakt med vand.


På den måde udgør tapen en enkel løsning på et komplekst problem med øgede vandmasser, som vi kun vil se mere til fremover. Regnen vil tage til, og i takt med at vi hele tiden bygger i byerne, vil belægninger gøre det svært for vandet at sive ned i jorden.


- Vi er vidne til de massive problemer med skybrud, og vi mærker det også på egen krop som boligejere. Tapen, også kaldet Vandsikringstape 920, er nem både at sætte på og tage af igen – også for almindelige brugere, fortæller marketingchef Lars Wulff om tapen, der indgår i Dana Lims produktportefølje som en naturlig forlængelse af producentens øvrige tætnings-produkter.


Tilgængeligt i byggemarkeder
Dana Lim, der er Danmarks største producent af fugemasse, lim og spartel, har den specialudviklede vandsikringstape på varehylderne og står for distributionen til byggemarkederne. For det skal være nemt for en boligejer at få fat i tapen, når han lige står og skal bruge det. Også det er sød musik i forsikringsselskabets ører.

 

- For os som forsikringsselskab er det vigtigt, at vores kunder har de bedst mulige værktøjer til at kunne sikre deres hjem og ejendele. Derfor er det kun positivt, at vandsikringstapen nu kommer ud i de fysiske butikker, lyder det fra Brian Wahl Olsen.


Fakta om vandsikringstapen
Det er iværksættervirksomheden Lind Solutions, der står bag udviklingen af Vandsikringstape 920. Produktet kan købes i store byggemarkeder omkring de større byer. Læs mere her: http://www.danalim.dk/produktkatalog/byggeri/specialprodukter/Vandsikringstape-920