<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nye kurser gør vores forhandlere til eksperter
dana lim

Nye kurser gør vores forhandlere til eksperter


De seneste par måneder har ansatte i landets byggemarkeder sat sig på skolebænken. Her hos Dana Lim har vi nemlig lanceret en række nye kurser om spartel- og fugemasse til byggeriet. Samarbejdet klæder forhandlerne på til at sælge løsninger – og ikke blot enkeltstående produkter.

Man siger, at det kan være svært at lære gamle hunde nye tricks. Men ikke desto mindre er det virkeligheden for Maigen Danielsen, som er butiksassistent hos byggecenteret 10-4 i Viborg.

Hun er én af flere kursister, som har fået både teoretisk og praktisk undervisning hos os. Formålet er at opfriske kursisternes eksisterende viden og give dem endnu mere ekspertise, end de har i forvejen:

- Selvom jeg har solgt maling i 15 år og har god erfaring på området, lærte jeg en masse nyt på kurset. Viden, som jeg kan bruge overfor vores kunder, når de stiller spørgsmål til konkrete produkter og problemstillinger.

Maigen Danielsen deltog i starten af maj i det nyoprettede kursus ’Farvehandler’. Det er ét af i alt tre kurser, som henvender sig direkte til ansatte i landets byggemarkeder. Formålet er at klæde dem endnu bedre på, når kunderne har brug for vejledning i butikkerne. Derfor har kurserne fuldt fokus på at opdatere kursisternes produktviden og know-how.

God rådgivning giver godt slutresultat
Ud over kurset ’Farvehandler’ udbyder vi hos Dana Lim også kurserne ’Fuger i Byggeri’ og ’Basis-kurset’. For alle tre kurser gælder det, at kursisterne tager derfra med dugfrisk viden og som Dana Lim-eksperter:

- Det er vigtigt for os, at vi kan være med til at gøre vores forhandlere endnu skarpere. På den måde får kunderne den rette hjælp, og slutresultatet bliver bedre. Det handler ikke kun om at sælge et produkt, men også om at sælge den rette viden bag. Og så er det et samarbejde, som vi gør en dyd ud af at have med vores forhandlere, fortæller Bjarne Holm, som er undervisningsansvarlig hos Dana Lim og fortsætter:

- Desuden er det vigtigt, at vi i vores branche fokuserer på at vidensdele og efteruddanne. Det kommer alle parter til stor gavn.

Bliv kursist til efteråret
I løbet af de seneste måneder har vi afholdt syv kurser, mens en ny omgang starter op til efteråret. Her er der stor sandsynlighed for, at Maigen Danielsen igen vil være at finde på skolebænken:

- Jeg har planer om at deltage igen til efteråret på fugemasse-kurset. Jeg glæder mig til at gå i dybden med flere kunderelaterede situationer og stille de spørgsmål, jeg brænder inde med.

Kurserne bliver afholdt i Kolding, Odder og Køge og varer én arbejdsdag. Som kursist modtager du et diplom for din deltagelse, og du får samtidig al materiale tilsendt elektronisk.