<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Ses vi på Nyborg Stævnet?
dana lim

Ses vi på Nyborg Stævnet?

 

Kender du det, når spartelmassen puster? Tapetet trækker sig ved opsætning om vinteren? Akrylfuger revner? Det gør mange malere. I næste uge giver vi tips og tricks på Nyborg Stævnet. 

 

Vi glæder os til at deltage på Nyborg Stævnet i næste uge. Her sætter danske malermestre fra hele landet hinanden stævne for at sætte fokus på fagligheden, netværke og blive klogere på nye produkter.

 

Fra Dana Lims stand giver vi tips og tricks om de nye typer fugemasser og spartelmasser, som kan afhjælpe nogle af de problemer, man typisk møder som maler.

 

Det gælder for eksempel: 

- Gipspladesamlinger, der revner

- Spartelmasse, der puster/bobler

- Tapeter, der trækker sig ved opsætning om vinteren

- Akrylfuger, der revner

- Sparteltape, der bobler op

 

Et af de mest typiske problemer er, at man ved 1 års-gennemgang oplever at akrylfugerne revner.

 

Derfor bevæger vi i branchen os mere og mere over i andre typer fugemasser, såsom SMP og MS. De nye typer har mere elasticitet.Danaseal Interior 521 er endvidere nemmere at arbejde med end andre MS typer.

 

Hos Dana Lim har vi videreudviklet vores Danaseal Interior 521, så den er tilpasset malerfaget. Samtidig med den øgede elasticitet, overmalbarhed og nul procent svind får du en lang åbentid og optimale arbejdsegenskaber.

 

Tips og tricks på stand 8

 

Kom forbi vores stand på Nyborg Stævnet og få gode råd om de nye typer fugemasser og spartelmasser. Du kan også få tips og tricks fra vores produktteknikere, så du fremover undgår tidskrævende reparationsarbejde.

 

Find os på stand 8. Ses vi?