<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Skal din sommer også have en farverig overflade?
dana lim

Skal din sommer også have en farverig overflade?Det er ikke kun udenfor, at sommerens flotteste farver fylder synsfeltet. Også inden døre er der smæk på penselstrøgene. Den moderne dansker vil have farver og tekstur. Det er sød musik i malernes ører, som kan imødekomme tendensen med Dana Lims indfarvede spartelmasse.

 

Højere temperaturer. Ture til stranden. Ferietid. Sommeren er for alvor over os. Det betyder, at vi har tid til at forny sig på hjemmefronten. Den fornyelse byder blandt andet på nye vægfarver.

 

Og tendensen her er tydelig: Det kølige skandinaviske udtryk har måttet vige pladsen for varmere farver, som giver dybde og ro. For malerne skaber det gode muligheder.

 

- Trenden med hvide vægge er passé. Og det er gode nyheder for malerne, hvis de sørger for at være tilstrækkeligt godt klædt på. Det handler ikke kun om at have idéerne, der kan inspirere boligejeren. Det handler også om at have løsningerne, som du kan stole på løser opgaven effektivt og i den rette kvalitet, forklarer vores salgschef Lars Aabech.

 

Et farverigt alternativ med kant
Løsningen går under navnet Rustik Letspartel 636 og er en indfarvet, færdigblandet spartelmasse, som fyrer op under både tekstur og farve.

 

Produktet kan bruges som dekorativ vægbehandling indendørs, hvor den særlige sammensætning i massen skaber et ekstra farvespil i det færdige resultat. Rustik 636 er samtidig nem at påføre, har gode arbejdsegenskaber og skal ses som et alternativ til traditionel maling:

 

- Der er ikke så meget modstand i Rustik 636 som i en traditionel spartelmasse. Den er nem at arbejde med og glatte ud, så den får den helt rigtige struktur. Og så er den et rigtig fint alternativ, som ikke går på kompromis med kvaliteten, fortæller vores produktudvikler Loa Nielsen.

 

Ligesom vores andre produkter på markedet er Rustik 636 af højeste kvalitet. Rustik 636 fås i de seks moderigtige farver: Bottle green, Black blue, Oxide red, Grey beige, Dark grey og Light grey.

 

Spartelmassen kan købes i dit lokale byggemarked og er linet op ved siden af de øvrige Dana Lim-produkter til boligen.

 

TIP!

Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge Dana Lim Rustik 636 hjemme hos dig selv eller hos din kunde? Tag et kig her, og se hvordan boligstylist Tina Dalbøge bruger vores indfarvede spartelmasse.

https://www.tinadalboge.dk/boligindretning/spartelmasse-rustik-letspartel