<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Slut med misfarvninger af indendørs fuger
dana lim

Slut med misfarvninger af indendørs fuger

 

Misfarvninger af traditionelle MS fuger

Traditionelle MS byggefugemasser har gennem de seneste år haft en række problemer med misfarvning, når de har været anvendt indendørs.  Den specifikke årsag til mis­farvningerne er stadig ikke fuldstændigt afklaret, men man mistænker afsmitning fra andre byggematerialer for at være synderen.

Problemet med de lyserøde fuger

Som om problemerne med ovenstående misfarvninger ikke er nok, er der også et andet fænomen som er øget i omgang. Fuger, som bliver malet over, er blevet lyserøde efter en kort periode.


Mistanken med de lyserøde fuger rettes mod en reaktion mellem fugemassen og malingen. Det lyserøde lag ses kun på overfladen af selve malingen, men fænomenet opstår givetvis på grund af, at stoffer i fugemassen kommer i kontakt med stoffer i malingen, og der dannes et rødligt/lyserødt skær på overfladen af malingen.

 

Løsningen

På Dana Lims laboratorie i Køge arbejder vi konstant på at udvikle de bedste produkter og løsninger for vores kunder. For at imødekomme de udfordringer, der generelt opleves med MS byggefuger, har vi udviklet et unikt produkt, nemlig Interior Hybrid 521.

 

Interior Hybrid 521 har ikke de udfordringer, som man oplever med de traditionelle MS byggefugemasser. Den simple årsag er, at de stoffer, der mistænkes for at lave misfarvningen, ikke findes i Interior Hybrid 521.


Vi anbefaler, at du bruger Danaseal Interior Hybrid 521 til alle bevægelsesfuger indendørs, fx til døre og vinduer. Nemt og enkelt – du får en flot hvid fuge, der kan optage bevægelserne som særligt forekommer i hjørner eller ved døre og vinduessamlinger.