<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Dana Lim styrker sin position i Polen
dana lim

Dana Lim styrker sin position i Polen


Et nyt datterselskab i Polen betyder, at Dana Lim kan styrke indsatsen for industrikunderne yderligere. I tæt samarbejde med limforhandleren Chembud kan Dana Lim Polska nu levere lim til hele Polen samtidig supportere kunderne direkte i landet.

 

I mere end 15 år har Dana Lim og Chembud haft et godt samarbejde på tværs af landegrænser. De seneste år har man oplevet en stigende interesse, hvilket betyder, at Dana Lim nu har oprettet et datterselskab i Polen under navnet Dana Lim Polska. Det nye setup betyder, at samarbejde mellem Dana Lim og Chembud er nu blevet styrket yderligere og fremover kan to virksomheder sammen forsyne hele Polen med industrilim.

IMG_3075


Dana Lim Polska gør det nu også muligt, at medarbejdere fra Dana Lim kan supportere Chembud med teknisk viden og et endnu tættere samarbejde lokalt i landet. Før fik Chembud support fra hovedkvarteret i Køge, men med dedikerede Dana Lim-medarbejdere i Polen, har begge virksomheder en tro på at kunne øge markedsandelen og tiltrække endnu flere tilfredse kunder.

 

- Det er en stor styrke for os, at Dana Lim Polska er blevet etableret. Det betyder, at vi får hjælp til den tekniske viden lokalt i landet, hvilket vi ikke tidligere har haft. Samtidig får vi glæde af salgskonsulenter med en stor teknisk viden, så vi sammen kan løse endnu flere komplicerede limudfordringer i Polen. Det giver for os det helt optimale setup, siger Grzegorz Drozd fra Chembud.

 

Hos Dana Lim Polska er man også glade for at have en samarbejdspartner, som har en specialiseret viden om industrien, og som er en veletableret virksomhed i den sydlige del af Polen.

 

- Der er ingen tvivl om, at vi sammen med Chembud nu har en endnu stærkere position på det polske marked. Vi ser et stort potentiale i vores nye setup, som gør det muligt for os at dække hele Polen, hvilket vi ikke selv har kunnet tidligere. På sigt tror vi også på, at vores samarbejde kan udvikle sig yderligere til gavn for vores kunder og for begge virksomheder, siger Henrik Jensen, Operation Director for Dana Lim Polska.

 

Salgsteamet i Dana Lim Polska består i dag af Łukasz Sobczyk, Anatol Kubiak, Przemysław Lachowicz og danske Henrik Jensen, som selv er bosat i Polen. Alle salgskonsulenterne kommer med stor erfaring fra industrien og har dyb specialiseret viden.

 

Det tætte samarbejde mellem Dana Lim Polska og Chembud er allerede trådt i kraft.