<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Vi er – igen – en af Danmarks bedste arbejdspladser
dana lim

Vi er – igen – en af Danmarks bedste arbejdspladser

 

 

Hos Dana Lim er vi stolte over, at Great Place to Work for andet år i træk har certificeret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Men vi er endnu mere stolte over, at vi har dedikerede medarbejdere, der hver eneste dag yder deres bedste. Det stiller høje krav til, at vi som virksomhed gør os umage og aktivt arbejder for at skabe en god og sund kultur, hvor medarbejdere og kolleger trives, har tillid til hinanden og kan være stolte af deres arbejdsplads.

Vi er nemlig ikke et sekund i tvivl om, at stolte, glade og engagerede medarbejdere er grundstenen i vores succes. Derfor har vi siden grundlæggelsen i 1929 bestræbt os på at sikre en god virksomhedskultur, der hylder trivsel, tillid og faglig stolthed.

Den indsats er nu blevet blåstemplet med en certificering for andet år i træk fra det internationale konsulenthus Great Place to Work.

Om Great Place to Work® Danmarks Bedste Arbejdsplads®

Great Place to Work® er et internationalt certificeringsprogram, der har eksisteret i Danmark siden 2001, og hvert år kårer de Danmarks bedste arbejdspladser blandt de certificerede virksomheder. Kåringen sker med udgangspunkt i undersøgelser af medarbejdertrivsel og arbejdskultur. Undersøgelserne måler på parametre som troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab.

Læs mere om certificeringsordningen her


Se certifikatet her