<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Bliv efterårsklar med skræddersyet kursus på firmaets adresse
dana lim

Bliv efterårsklar med skræddersyet kursus på firmaets adresse.
2019-05-02 CF Petersen  Køge  besøg 9898

Er du helt skarp på fugning og 100 % inde i, hvilke løsninger du skal bruge til hvilken opgave? Ellers kan du komme på skræddersyet kursus for dig og kollegerne ude hos jer. Tag fat i os allerede i dag – så laver vi et kursus om lige præcis de fugeemner, du gerne vil blive klogere på.

Som noget helt nyt udbyder vi ikke faste kurser efter et fastlagt program her i efteråret. Vi har i stedet valgt at satse på skræddersyede kurser til den enkelte virksomhed. Det skyldes blandt andet, at vi på den måde bedre kan sikre, at afholdelsen sker i overensstemmelse med de gældende corona-retningslinjer.

Derfor vil vi gerne høre fra dig, der fx arbejder i et tømrerfirma, hvad du gerne vil vide mere om inden for fugning? Er der særlige emner eller fugeopgaver, der er særligt aktuelle for dig og dine kolleger? Så tag fat i vores kursusansvarlige Bjarne Holm, der er klar til at sammensætte et skræddersyet kursus og komme ud til jer på firmaets adresse.

Efteruddannelse skaber stor værdi

- Det er vigtigt for os, at vi kan være med til at gøre vores kunder endnu skarpere, så du kan arbejde endnu mere effektivt og levere en høj kvalitet ude hos dine egne kunder. Det handler nemlig ikke kun om at vælge de rette løsninger til opgaven, men også om den rette viden og forståelse af, hvorfor man skal vælge det ene og ikke det andet, forklarer Bjarne Holm.

- Der sker hele tiden en udvikling inden for fugning, og et kursus er en god anledning til at gå i dybden med emnerne og få svar på alle de spørgsmål, der opstår i dagligdagen. Videndeling og efteruddannelse er på den måde med til at skabe værdi længe efter selve kurset, understreger han.   

Læs mere omkurser hos Dana Lim.

Kontakt Bjarne Holm for et skræddersyet kursus:

Billede af Bjarne Holm

Bjarne Holm

Uddannelseskonsulent

Telefon:+45 40 10 35 32