<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Vælg den rette malerfuge og undgå kvalitetsproblemer
dana lim

Vælg den rette malerfuge og undgå kvalitetsproblemer

521 miljø 6

Det har afgørende betydning for den færdige finish, hvilken indendørs malerfuge du vælger. Her får du vores anbefalinger, så du kommer optimalt fra start og minimerer risikoen for at blive kaldt tilbage til kunden på grund af kvalitetsproblemer.  

 

En malerfuge har primært æstetisk funktion, og derfor er den færdige finish helt afgørende. Du kan derfor med fordel vælge en fugeløsning, der gør det så nemt som muligt for dig at opnå den helt rette kvalitet fra starten.

Det gør nemlig ikke kun, at du hurtigere kommer i mål, fordi du slipper for at rette op på problemer undervejs. Du undgår samtidig at blive kaldt tilbage af kunden for at fikse udfordringer som fx fuger der synker, fuger der bliver gule, eller krakeleret maling på grund af fugerne.

 

Du behøver (næsten) kun én fugeløsning

 

Så hvad skal du vælge? Hos Dana Lim anbefaler vi til alle indendørs fuger på nær vådrumsfuger, at du anvender interiørfugen Danaseal Interior Hybrid 521. Den er nem at arbejde med og imødekommer alle de udfordringer, som traditionelle akrylfuger kan give anledning til, når de anvendes som slutfuger.

- Interiørfugen hærder og tørrer uden synkninger eller misfarvninger, og den bearbejdes nemt med glittevæske til et flot og glat resultat. Den danner en fleksibel fuge, der kan optage temperatur- og fugtbetingede bevægelser, og du opnår derfor en langt højere kvalitet fra start til slut, forklarer Ronnie Bendtsen, der er Dana Lims salgskonsulent på Sjælland.

- Uanset om du skal fuge omkring vinduer og døre, paneler, gipsvægge eller lave lydfuger, er interiørfugen den optimale løsning. Så du behøver faktisk kun ét produkt for at være klædt på til alle de indendørs fugeopgaver, på nær fugeopgaverne i vådrum, fortsætter han.

 

Også velegnet til Svanemærket byggeri

 

Her er det også en fordel, at du kan få Danaseal Interior Hybrid 521 i farven NCS S 0502-Y, så den præcist matcher de fleste hvidmalede standarddøre, vinduer og paneler. Interiørfugen er desuden godkendt til at indgå i Svanemærket byggeri, og du kan derfor bruge den i alle projekter og opgaver, der fx stiller særlige krav til miljø og indeklima.  

- En anden mulighed, når det gælder indendørs slutfugning, er Malerfinish 558, som er en specialudviklet akrylfuge til fuger og revner. Den har minimalt svind og kan slibes til at skabe gode forudsætninger for en flot finish. Den er i øvrigt også godkendt til Svanemærket byggeri, slutter Ronnie Bendtsen af. 

 

LÆS OGSÅ: Sådan skaffer du point til Svanemærket byggeri