<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1291220187887895&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Vi stiller til start i stærkeste opstilling
dana lim

Vi stiller til start i stærkeste opstilling

Billede 1

Dana Lim går på banen i 2021 med markante forstærkninger, idet vi pr. 1. januar har overtaget det fulde ejerskab af PKI Supply. Produktionen kører for fulde omdrejninger – og vi er som altid klar til at servicere alle kunder.


Vi er kommet styrket ud af 2020 og starter det nye år med 1. januar 2021 at overtage det fulde ejerskab af PKI Supply A/S i Fredericia. Begge virksomheder kører videre som selvstændige enheder.


- Først og fremmest er vi glade for at byde endnu flere engagerede og dygtige kollegaer velkommen. Det er ingen hemmelighed, at vi i begge virksomheder sætter en ære i at være tæt på kunderne og byde ind med høj faglighed, stor innovationskraft og agilitet i det daglige, fortæller adm. direktør Lars Christensen og fortsætter:


- Samtidig kan vi for alvor begynde at udnytte synergierne, idet vi tilsammen tilbyder en bredere palet af limsystemer med afsæt i et udvidet forsknings- og udviklingssetup samt en udbygget service- og logistikplatform til flere markeder.


Der er som altid fuld gang i produktionen. Og selv om corona-situationen lige nu påvirker alle, er det ikke noget, der forhindrer os i at levere de kvalitetsløsninger og den service, som alle dage har været vores kendetegn.   


- Vi står som altid klar til at servicere alle kunder og ser frem til, at det forhåbentlig snart igen bliver muligt at komme rundt på besøg. Vi glæder os i til begivenhedsrigt 2021, hvor vi som sædvanlig har masser af spændende nye projekter og tiltag i støbeskeen. Der er masser at se frem til, understreger Lars Christensen.  


Læs også om Dana Lims fokus på bløde værdier som afsæt for fortsat vækst